Kazakstan, yllättävän rikas, moderni maa

Kazakstanissa olisi käyttöä suomalaiselle tekniselle osaamiselle!

Valokuva Kazakstanin pääkaupungista Astanasta. Tämä uskomaton kaupunki on pystytetty rahaa säästämättä keskelle aroaluetta vain runsaassa 10 vuodessa. Ja rakentajina toimivat albaanialaiset ja turkkilaiset "eksoottiset kylmän ilmanalan rakentajat"

Kazakstan on suuri ja vauras, vieraanvarainen maa, joka elää suurelta osin kaivos-, öljy- ja kaasuteollisuudesta. Vaikka maa sijaitsee etelässä, ovat talvet sen pohjois- ja keskiosissa todellä kylmiä. Maan uusi pääkaupunki Astana rakennettiin keskelle aroaluetta. 

Kazakstanissa on meneillään suuria valtiollisia asuntorakennushankkeita, jossa suomalainen talonrakennus- ja lämmitysjärjestelmäosaamiselle on kysyntää. Vuonna 2017 maassa järjestetään suuri maailmannäyttely, jonka teemaksi on valittu "tulevaisuuden energia". Tässä suomalaisilla osaajilla olisi mahdollisuus näyttää. 

Autamme maassa asuvan partnerimme kanssa yritystänne löytämään sopivan yhteistyökumppanin.

Liity Facebook-ryhmäämme "Suuntana venäjänkieliset maat"

Tässä linkki Facebook-ryhmäämme "Suuntana venäjänkieliset maat", jossa julkistamme säännöllisesti ajankohtaisia uutisia ja tarinoita venäjänkielisten maiden suunnalta ja liiketoimintamahdollisuuksista siellä.