Pohjois-Ruotsissa on meneillään investointibuumi

Alueella tarvitaan tekijöitä ja tekijöistä on pulaa!

Näkymä Kiirunan kaivoksesta. Kaivoksen laajentamisen alta joudutaan siirtämään mm. kaupungin vanha keskus

Pelkästään Ruotsin valtion omistama LKAB -kaivosyhtiö toteuttaa viiden vuoden aikana investointeja n. 4 miljardin euron edestä pelkästään Kiirunan kunnassa. Kiirunassa on lisäksi käynnistymässä suuri määrä rakennushankkeita, jossa osa kaupungin laitaa ja keskustaa siirretään laajentuvan kaivoksen tieltä toiseen paikkaan. Uudesta keskustasta on tarkoitus tehdä komea ja rakentaminen toteutetaan erittäin nopealla aikataululla - vain muutamassa vuodessa. Vastaavanlainen "samhällsomvandling - yhteiskuntamuutos" toteutetaan Jällivaaran kaupungissa, jossa Malmbergetin kaupunginosa puretaan ja siirretään toiseen paikkaan. Ja molemmissa kaupungeissa on jo entuudestaan vakava asuntopula joten rakentamistöitä riittää ja rakentamiseen tarvittavia materiaaleja halutaan ostaa, kunhan niitä vain tarjotaan.


Eivätkä nämä investoinnit ole mitään haihatteluja - nämä investoinnit toteutetaan koska rahoitus niihin on jo olemassa.

Täällä on mahdollisuuksia ja tilausta myös suomalaisille yrityksille! Ottakaa meihin yhteyttä - autamme teitä pääsemään mukaan toteuttamaan tätä tarinaa!

Liity Facebook-ryhmäämme "Suuntana Pohjois-Ruotsi"

Tässä linkki Facebook-ryhmäämme "Suuntana Pohjois-Ruotsi", jossa julkistamme säännöllisesti ajankohtaisia uutisia ja tarinoita Pohjois-Ruotsin suunnalta ja liiketoimintamahdollisuuksista siellä.