Venäläiset haluavat ostaa yritystoimintaa Suomesta

Suomalaista yritystoimintaa

Pääkaupunkiseutu ja Lappi kiinnostavat

Venäjällä on yrittäjiä ja yrityksiä, jotka ovat ostomielessä kiinnostuneita liiketoiminnasta pääkaupunkiseudulla ja Lapissa. 

Venäläisiä kiinnostaa varsinkin matkailualan ja matkailua palvelevat yritykset mutta myös muunlainen liiketoiminta voi tulla kysymykseen. Oletteko aikeissa myydä yrityksenne tai alkaako 'kapulanvaihdon' aika lähestyä eikä omasta piiristä löydy jatkajaa? Miksipä ostaja ei voisi olla venäläinen yrittäjä tai yritys? 

Venäläisiä kiinnostaa erityisesti matkailualaan, ravitsemispalveluihin, vapaa-ajanviettoon, kauneudenhoitoon ja elintarviketuotantoon liittyvää yritystoimintaa sekä autokorjaamo-, rengaspalvelu- ja muita vastaavanlaisia palveluyrityksiä.

Autamme teitä neuvotteluissa ja kaupan toteuttamisessa

Kiinnostaako? Ottakaa sitten yhteyttä niin keskustellaan aiheesta. Voimme mahdollisesti auttaa teitä löytämään ostaja. Mikäli sopiva sellainen löytyy, niin voimme avustaa teitä kaupan toteuttamisessa. Meillä on kokemusta yrityskauppojen- ja yritysjärjestelyjen toteuttamisesta. Luottamuksellisuus keskustelujen ja neuvottelujen aikana on meille itsestäänselvyys.

 

Jotta yritystoiminta voisi oikeasti olla kauppatavaraa, niin sen tulisi olla kannattava ainakin tähtäimellä

Jossakin vaihessa tulee kapulanvaihdon aika..

Lapin matkailupalvelut kiinnostavat myös ukrainalaisia..