Venäjä-viennin edistäminen on leipälajimme

Hieno suomalainen puutuote..

Todellinen Venäjä-asiantuntija - Monipuolinen kokemus yhteistyöstä

Väitämme olevamme todellisia Venäjän-kaupan asiantuntijoita. Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus yhteistyöstä venäläisten ja muiden IVY-maalaisten kanssa - olemme opiskelleet lajia jopa yliopistossa. Olemme itsekin tehneet venäjänkauppaa jo varmaankin 20 vuoden ajan ja toimineet lisäksi n. neljä vuotta rajakauppaa tekevän tehtaan vetovastuussa. Rajan yli 1-2 rekallista tavaraa molempiin suuntiin joka arkipäivä. Tämä kokemus antaa meille eväät selvitä vaativistakin rajakauppatehtävistä.

Jos olet pk-yrittäjä, niin tulet arvostamaan palveluitamme. Olemme itse pk-yrittäjä. Emme ehkä ole lajin hienoin ja trendikkäin. Mutta - venäjänkauppa on leipälajimme. Tiedämme, miten rajallisilla resursseilla voi toimia venäjäviennissä. Tiedämme myöskin, että mistä, mihin ja miten tukea voi saada. Tiedämme myös, että kotiläksyt on tehtävä kunnolla ja jo ennakkoon, tiedämme miten toimia erilaisissa, joskus yllättävissäkin tilanteissa.

Hyvät yhteistyöpartnerit ja -verkosto

Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä hyvät, luotettavat yhteistyöpartnerit Venäjän ja muiden venäjänkielisten maiden vienninedistämisen kannalta tärkeissä kaupungeissa kuten Moskovassa, Pietarissa, Murmanskissa Venäjällä, Astanassa ja Alma-atassa Kazakstanissa ja Minskissä Valko-Venäjällä.

Liity Facebook-ryhmäämme "Suuntana venäjänkieliset maat"

Tässä linkki Facebook-ryhmäämme "Suuntana venäjänkieliset maat", jossa julkistamme säännöllisesti ajankohtaisia uutisia ja tarinoita venäjänkielisten maiden suunnalta ja liiketoimintamahdollisuuksista siellä.

Suomalaisia vientituotteita

Sopimusneuvottelut

Allekirjoitukset ja kättä päälle